131416_Ksamil-beach-Albania_cs

albania hotels

albanian riviera
Durres - vlora - saranda - ksamil
capital city for your groups or individual reservations
!!!!
tour guide service in turkish, albanian, english, serbian, croatian

brezovica-kosovo

kosovo hotels

Visit kosovo special attractions in pec, rugova mountain.
ski center in brezovica, prizren
!!!
tour guide service in turkish, albanian, english, serbian, croatian

burj-khalifa

hotele ne uae

rezervime hotelesh ne
dubai
abu dhabi
shetitje speciale ditore ne dubai - abu dhabi - pista formula 1 - shkretetire me jeep - vizit ne burj khalifa - burj al arab etj.
!!!
shoqerues ne shetitjet ne Turqisht, arabisht, shqip

bosfor

hotele ne turqi

rezervime hotelesh ne te gjith turqine.
eskurisone speciale
transferta vip - grup dhe individual
shopping tour
shetitje ditore te ndryshme
vizita ne vendet historike, kulturore.
shetitje me anije ne bosfor

Close Menu
×
×

Cart